Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонти и подобрения по алфа 166 - с цени

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как толкова евтини ? Къде е тоя магазин ?
    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
      Как толкова евтини ? Къде е тоя магазин ?
      Не е магазин,това е Краси Рангелов/madboy/.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• И аз да се разпиша:
        Смяна на помпа на съединител, доливане на масло в скоростите, доливане на спирачна течност, ревизия на ходовата част.
        Консумативи и труд: 108 лева при Бобо

П.П. Оказа се, че са за смяна предни долни носачи и отзад втулки на шенкели. Някакво инфо с какви пари да се подготвя ?
        Last edited by kartell; d.m.y г., 22:01.
        FIAT Punto 1,9 JTD
        EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от kartell Покажи съобщение

П.П. Оказа се, че са за смяна предни долни носачи и отзад втулки на шенкели. Някакво инфо с какви пари да се подготвя ?
          От 170 до 250 на парче носач и 25 лева според съфорумници струват втулките от мерцедес..
          Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
          Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

• колеги, като ви чета цените и направо Вие думата пазарлък знаете ли я?термостат 20$,дискове предни 60$,накладки предни 15$,каре за 2бр. 110$, задни накладки 10$. За 18000 км това е сменено.
            Alfa 166 2.4JTD 136hp

Comment

• Първоначално публикувано от tayfun Покажи съобщение
              колеги, като ви чета цените и направо Вие думата пазарлък знаете ли я?термостат 20$,дискове предни 60$,накладки предни 15$,каре за 2бр. 110$, задни накладки 10$. За 18000 км това е сменено.
              Еми ние не ходиме в Хоремага!
              А и накладки за 20 лв.незнам дали ще си сложи някои от тук присъстващите
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

И аз да се разпиша:
                Смяна на помпа на съединител, доливане на масло в скоростите, доливане на спирачна течност, ревизия на ходовата част.

Оригиналните носачи са близо 300 кинта единия.
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

И аз да се разпиша:

Предните носачи за 180 лева (за двата) ще ти ги направят като нови на Симеоновско шосе - шарнир и трите тампона.

Втулките на шенкелите ще ти ги сменят пак там - май по 30 лева парчето бяха.
                  Volvo XC90 D5 '06
                  Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                  Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                  ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                  ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                    Предните носачи за 180 лева (за двата) ще ти ги направят като нови на Симеоновско шосе - шарнир и трите тампона.

Втулките на шенкелите ще ти ги сменят пак там - май по 30 лева парчето бяха.
                    А къде се намира това на Симеоновско точно , че аз не можах да се оправя?
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                      А къде се намира това на Симеоновско точно , че аз не можах да се оправя?
                      Ми как да ти обясня, между Т-образното кръстовище на Г.М. Димитров и улицата към Хладилника. От страната на Хладилника. Абе има нещо като бензиностанция, автокъща за лъскави коли, ей там. То си пише - рециклиране на ходова част, кардани и т.н.
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Нека някой, ако ходи при тия хора, за които Pinko говори, да попита биха ли работили, чрез куриерските фирми и евентуално да вземе телефони и адрес, защото аз съм търсил в Пловдив подобно място, и не съм открил все още. На хората от още по-малките градове може да е много полезна такава информация.
                        166 2.4 JTD

Comment

• Аз мислех да ходя там но нещо много хора ме разубеждават... и май ще купя един нов носач а старият ще го направя при тях за тест. След това ще пиша.
                          безплатни обяви
                          Моята 166

Comment

• И аз имам да сменям втулки на шенкели ма още не съм тръгнал да търся скърцащи за мерджан.
                            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                              И аз имам да сменям втулки на шенкели ма още не съм тръгнал да търся скърцащи за мерджан.
                              Ако вземеш и станат моля да потвърдиш...
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Възстановяване рефлектори на лещите/лупи/=Куриер + работа 30лв.
                                Ксенон = 160лв.

Пълна диагностика на климатика...надуване за течове,фреон и масло =124лв

Comment

Working...
                                X